lauantai 16. helmikuuta 2019

Vinkki

Anonyymi kommentoija vinkkasi edelliseen tekstiini liittyen työkalun, jonka avulla voisin helposti optimoida osinkotuotot eri kuukausille.

Kuten arvata saattaa innostuin tästä todella. Olen nyt sitten käyttänyt hyvin paljon aikaa siihen, että olen etsinyt yhtiöitä, joita aion salkkuuni ostaa. Kyseisen sivun avulla voi löytää kaikkea muutakin kuin yhtiöiden osinkokalenterin kuten esimerkiksi yhtiöiden osinkoprosentteja ja lista osinkoaristokraateista, jotka ovat maksaneet kasvavaa osinkoa vähintään 25 vuoden ajan putkeen.

Ihan loistava vinkkaus minun mielestä ja siksi haluan vinkata sen myös muille. Eli käykää katsomassa https://dividendstocks.cash/ Sitä en tiedä kuinka oikein kaikki tiedot kyseisellä sivulla on ja miten ne siellä päivittyvät, mutta ehdottomasti katsomisen arvoinen sivu.

Oma osakkeenosto listani alkaa pikku hiljaa hahmottua ja seurantaan on nyt päässyt useampi yhtiö, joita aion ostaa, kunhan kurssit osuvat kohdille. Pyrin siis jatkossa ostamaan pääasiassa yhtiöitä, jotka maksavat hyvin osinkoa. Suomalaisista yhtiöistä aion todennäköisesti ostaa jossain vaiheessa Fortumia, mutta muuten ostot tulevat kohdistumaan jatkossa maailmalle. Sormet syyhyävät ostojen tekoa, mutta nyt pitää malttaa edes pieniä pudotuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti