perjantai 19. kesäkuuta 2020

Juhannustaikaa

Hiljaiseloa on blogissa ollut, mutta oikeasti on tapahtunut aika paljon. Taika alkoi jo oikeasti ennen juhannusta. Ja tämä taika liittyy asuntoihin.

Olen asettanut itselle yhdeksi tavoitteeksi sijoitusasunnon oston vuonna 2021. Olen kuitenkin välillä empinyt koko sijoitusasunnon ostoa. Nyt kuitenkin kesäkuun alussa kävi niin, että eteeni tuli vähän vahingossa asunto jonka ajattelin olevan ihan mahtava sijoitus. Sain mieheni innostumaan asiasta myös. Pankista lähdimme kyselemään lainatarjousta, joka saatiinkin mukavilla ehdoilla. Tämän asunnon osalta kävi kuitenkin niin että se meni sivusuun.

Alkuun asia harmitti tosi paljon, mutta nyt meillä on lainalupaus sijoitusasuntoon. Juuri ennen juhannusta sain tietooni mahdollisesta myöhemmin kesän aikana myyntiin tulevasta asunnosta joka meillä olisi mahdollisesti mahdollista ostaa jonkin verran alle markkinahinnan ennen kuin se laitetaan julkiseen myyntiin. Tämä asia ehkä etenee heinäkuussa, kun olen saanut lopulliset laskelmat tehtyä.

Kummasti sitä voi eteen sattua asioita, vaikka ei aktiivisesti haekaan. Olen kuitenkin aika paljon "opiskellut" asuntosijoittamista ja seurannut ainakin vuoden lähialueiden asuntomarkkinoita. Näiden avulla pystyn vähän arvioimaan toimisiko asunto sijoituskohteena.

Juhannuskin on mennyt asuntohuumassa ja tietoa hakemalla. Ja on sitä onneksi ehtinyt myös veteen pulahtamaan ja saunomaankin. Oikein hyvää juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti