perjantai 1. tammikuuta 2021

Varallisuuskatsaus ja pikainen kuulumisten päivittäminen

 Vuosi on vaihtunut ja päivitin sijoitusvarallisuustilannetta. Vaikka blogiin kirjoittaminen on jäänyt merkittävästi vähemmälle on sijoitussalkussa tapahtunut aika isoja muutoksia. Olen luopunut vaihdoin op-Intia rahaston koko sisällön OP-Japaniin sekä myin yhden ETF:n kokonaan pois ja ostin tilanne Nordnetin osakkeita. Nämä muutokset johtuivat siitä yksinkertaisesta syystä, että näissä oli aika kovat hallinnointipalkkiot ja ylipäätään haluan tulevaisuudessa siirtää kohteisiin, joista saan säännöllistä passiivista tuloa. Uusina osakkeina salkkuun on tullut Applea, VEREITiä, Niota ja Xpengiä. Lisäksi Teslaa päätyi takaisin salkkuun osakkeen heti osakkeen splittauksen jälkeen. Uutena on salkussa Kryptoja, jotka itselleni kuin arpalipukkeita sekä tietenkin sijoitusasunto numero 1. 


31.12.2020 Sijoistusvarallisuuteni on arvo on 58321,68€. Sijoitusasunnon osalta on todennäköisesti tulossa vielä 10 000 - 15 000€:n nopea nousu. Asuntoa ei ole vielä uudelleen arvioitu remontin jälkeen, mutta  oma toiveikas ajatteluni on, että arviointi tuottaa nopean kasvun sijoitusvarallisuuteen. Kyseisen sijoitusasunnon ansiosta uskon, että jo blogin aloituksen aikana asettamani 80 000€:n sijoitusvarallisuus 2021 lopussa on täysin realistinen. Alan olla toiveikas jopa siitä, että vuoden 2022 lopun tavoite 160 000€:n sijoitusvarallisuus voisi olla mahdollinen. Etenkin jos saisin vuodella 2021 hankittua jonkun vastaavaan kohteen. Aion kuitenkin kirjoittaa erillisen postauksen sijoitustavoiteista vuodella 2021. Käyn myös läpi miten vuodelle 2020 tavoitteet ovat toteutuneet. 


Kokonaisuutena on kiirettä on ollut loppuvuotena niin paljon etten ole ehtinyt blogia kirjoittamaan lainkaan. Toivon mukaan tilanne rauhoittuu tammikuun aikana ja aikaa kirjoittamisellekin jäisi. Aiheita kirjoituksiin on kertynyt paljon, sijoitusasunnosta kryptoihin. 


Toivon mukaan vuosi 2021 on edeltäjäänsä parempi meille kaikille, jokaisella elämän osa-alueella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti