lauantai 29. syyskuuta 2018

Tuumasta toimeen

Kerroin viime postauksesta kiinnostuksestani Fellow Financen listautumisesta. Merkitsin heti kirjoittamisen jälkeen 150kpl Fellow Financen osakkeita. Esitin myös innostusta sijoittamiseen Fellow Finance kautta yksityishenkilöiden ja yritysten lainoihin.

Olen ihminen joka ei juurikaan aikaile, kun päätän jotain tehdä. Rekisteröidyin sijoittajaksi Fellow Financelle, siirsin tilille 200€:a ja sijoitin ensimmäisiin lainoihin. En oikeasti juurikaan perehtynyt koko palvelun käyttöön, mutta ehkä kaikki sitten paremmin aikanaan. Olen yrittänyt sisäistää itselleni ajatusta, että jos en tee mitään tai ota joskus riskejä en voi saavuttaakaan mitään. Tässä on riski menettää koko sijoitettu raha, mutta myös hyvä mahdollisuus saada itselleni lisätuloa.

Minulla ei ole tavoitteita lainoihin sijoittamisen suhteen ainakaan vielä tässä vaiheessa. Nyt yritän rauhassa paremmin tutustua palveluun ja päästä kiinni siitä millaiset lainat ovat kaikkein järkevimpiä sijoituskohteina. Tästä aiheesta on varmasti tulossa lisää blogissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti