perjantai 19. lokakuuta 2018

Huh mikä viikko!

Tämä viikko on ollut niiiin tolkuttoman kiireinen etten ole ehtinyt edes muistamaan, että blogiinkin voisi kirjoittaa. Viime viikolla rahaa käyttämättömiä päiviä oli kolme, josta olen tosi tyytyväinen. Tällä viikolla niitä ei ole vielä yhtään. Kiireessä rahankäytönkin suhteen tulee tehtyä tosi tyhmiä valintoja tai asiaa ei tule edes mietittyä.

Huomaan stressikuormani olevan tosi täynnä tällä hetkellä, enkä ole pystynyt keskittymään ollenkaan niihin asioihin joihin olisin toivonut. En ole ehtinyt edes kunnolla lukea uutisia! Jostain kuitenkin bongasin, että osakekursseissa on tapahtunut pudotusta alaspäin ja ostin hätäpäissäni Fordin osakkeita (enkä edes kuollakseni muista kuinka monta kappaletta!!!). Lisäksi räpelsin Fellow Financen lainatilille 100€ lisää, mutta itselläni ei edellenkään ole ollut kunnolla aikaa perehtyä koko palveluun. Turha kuvitella, että tässä pystyy kovin järkeviä sijoituksia tekemään, kun ei ole aikaa perehtyä mihinkään.

Nämä olivat vain tällaiset supernopeat päällimmäiset kuulumiset ja nyt on pakko palata työnteon ääreen. Olen jopa katsellut pidempää ulkomaan matkaa, jotta olisi pakko pistää poikki tämä tolkuton kiire! Ajattelen aina vaan, että otan vielä vastaan nämä työt ja sitten en suostu ottamaan mitään uutta, mutta ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti