lauantai 6. lokakuuta 2018

Päivitetyt varallaisuus ja tavoitteet sivut

Päivitin varallisuuteni ja tavoitteeni. Varallisuus on kahdessa kuukaudessa kasvanut reilu 3000€:a. Olen nyt ylittänyt maagisen 10000€:n sijoitusvarallisuuden, joka oli yksi tavoite vuodelle 2018. Muutenkin tavoitteeni on saavutettu lukuunottamatta asuntosäästökassaa.

Suluissa on summat, jotka niiden arvo on ollut edellisellä katsaus kerralla. Menin kuitenkin vahingossa poistamaan op:n rahastojen 1 ja 2 edelliset summan ennen kuin tajusin, että ne olisi hyvä säilyttää. Kuten huomata voi, elokuun alussa omistamieni osakkeideni arvot ovat tulleet alaspäin kahden kuukauden aikana. En ole tästä huolissaan, koska tarkoitus on osakkeita pitää salkussa vuosia.

Se, että sijoitusvarallisuus on ylittänyt 10 000€ on todella hyvä juttu. Omat seuraavien vuosien sijoitustavoitteet ovat niin kovat, että on tärkeä saavuttaa nämä muiden vuosien rahalliset tavoitteet mahdollisimman nopeasti. Etenkin vuoden 2022 aikana tavoitteena saavutettava 160 000€ sijoitusvarallisuus tulee olemaan todella haastava tavoite. Todennäköisesti jo aikaisempikin vuosi 2021 vaatii selvästi extratyötä ja panostusta. Nämä voivat olla myös todellinen mahdottomuus, mutta en halua niistä luopua ennen kuin ne todella kaatuvat omaan mahdottomuuteensa.

Varovaisesti uskallan toivoa, että tämän vuoden viimeisenä päivänä sijoitusvarallisuus on 15000€. Se vaatisi noin 1000€:n sijoittamista kuukausitasolla loppuvuoden ja sitä ettei nykyisten sijoitusten arvo enää laske. Katsotaan miten käy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti