perjantai 24. elokuuta 2018

Tänään Teliaa ja eilen lisää Terveystaloa

Kirjoitin viime viikolla avanneeni arvo-osuustilin Nordeaan välityspalkkioiden vuoksi, jotka mahdollistavat myös pienten ostojen tekemisen. Terveystalon kurssi näyttää laskevan kokoajan ja eilen tein 20 kpl:n lisäoston 8,92€ hintaan. Tänään Telia tipahti alle 4€ ja tein niistä toimeksiannon maksimihinnalla 3,99€ ja 30kpl.

Terveystalo oli taas tänään tullut alas ja kovasti teki mieli niitäkin vielä ostaa, mutta jätin väliin. Tein päätöksen, että seuraavan oston teen kun tipahtaa alle 8,5€.

Olen jotenkin ihan fiiliksissä tästä, että voi tehdä pieniä ostoja kokoajan! Tällä tavalla osakesalkku kasvaa toivon mukaan nopeammin. Nyt on myös mukavampi suunnitella seuraavia ostoja, kun ne ovat helpommin saavutettavissa!

Olen ottanut seurantaan nyt Nordean ja sitä on tarkoitus tehdä ostaa kun tipahtaa alle 8,8€. Lisäksi ulkomaalaista seurannassa ovat AT&T Inc, jota ostan kun päästään lähellä 30 USD ja sekä New Residential Investment Corp, jota varmaan lisään salkkuun jos päästään alle 17 USD. Nämä ulkomaamaiset siksi, että käsitykseni maksavat mukavasti osinkoa usean kerran vuodessa. Muutenkin tarkoitukseni on ruveta keräämään salkkuuni osakkeita, joista on tulevaisuudessa mahdollisuus säännöllisiä osinkotuloja. 

Ulkomaalaisten osakkeiden osalta vaan sen tiedon saaminen mistä mahdollisesti voisi saada hyvin osinkoja on mielestäni todella työlästä hakea. Osaako joku neuvoa mistä saisi nopeasti ja helposti tästä tietoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti