torstai 1. elokuuta 2019

Heinäkuun menot sekä sijoitukset ja säästöt

Kuukausi on tullut taas päätökseen ja uusia lukuja tiskiin.

Menot: 
Asumismenot 1100€
Ruoka 744,60€
Puhelinkulut 84,60€
Luottokortti 663€
Bensa 110€
Ulkona syöminen 48,10€
Terveydenhuolto ja hyvinvointi 217,53€
Puutarha 27,90€
Pääsymaksut/lomailu/pysäköintimaksut 367,66€

Yhteensä: 3363,39€


Sijoitukseen/säästöön mennyt raha:
Rahastot 300€
fast invest 370€
neofinance 200€

Yhteensä 870€


Olen menoihin ihan tyytyväinen, koska heinäkuu on ollut kokonaan lomailukuukausi. Juurikaan mitään ylimääräistä ei ole tehty kuunvaihteen/alkukuun reissun lisäksi. Mökillä on toki oltu, johon ostettu ehkä vähän parempaa ruokaa. Bensaan on mennyt keskimääräistä puolet vähemmän kun ei ole tarvinnut käydä töissä, vaikka autollakin on liikuttu. 
Elokuussa on tarkoitus tiputtaa menoja ja päästä vihdoin alle 3000€. Pieni luottokorttilasku on tulossa elokuullekin, jonka jälkeen pyrin siihen etten sitä enää vinguta! Puhelinkulut sain kilpailutettua ja ne tulevat olemaan noin 20€/kk pienemmän jatkossa. Otan vihdoin käyttöön Pennon, jossa pystyn realiaikaisesti seuraamaan rahankäyttöäni. Olen budjetoinut Pennoon kuukaudenmenot ja budjetin mukaan menot olisivat 2610€. Avaan budejtin sisällön myöhemmin, mutta voin tässä vaiheessa kertoa, että se on tiukka. 

1 kommentti:

  1. Olen ollut vastahakoinen ostamaan tätä tyhjää pankkiautomaattikorttia, josta kuulin verkossa, koska kaikki näyttää liian hyvältä ollakseen totta, mutta olin vakuuttunut ja järkyttynyt, kun ystäväni työpaikallani sai kortin takuuautomaatin tyhjältä kortilta ja vahvistimme molemmat. se todella toimii, annoin sen viipymättä. Siitä lähtien olen nostanut kortilta 5000€ päivittäin ja rahat ovat olleet omalla tililläni. Olen niin iloinen, että vihdoin kokeilin sitä ja tämä kortti on todella muuttanut elämäni taloudellisesti jäämättä kiinni, sen todellinen ja todella toimii, vaikka se on laitonta, mutta teki minut rikkaaksi!! Jos tarvitset tämän kortin takuuautomaatin tyhjältä kortilta, tässä on heidän SÄHKÖPOSTI: blankatm156@gmail.com

    VastaaPoista