keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Miten sijoitukseni ovat jakautuneet

Vertaislaina"paniikista" johtuen tarkastelin vähän tarkemmin miten sijoitukseni ovat jakautuneet.
Kuten alta näkyy on/oli vertaislainojen osuus 29% koko salkusta, koska niitä on kolmessa eri paikassa. Laitoin siksi kauttaviivan oli, koska luovuin Fast Investissä 1700€:n edestä lainosta ja tein nostopyynnön tästä summasta. Rahat eivät ole vielä tilille saapuneet, mutta Fast Investin ohjeissakin sanotaan siirron kestävän neljä pankkipäivää.Kuviosta voi päätellä, ettei sijoitussalkkuni ole tällä hetkellä kovin kestävällä pohjalla. Vertaislainoihin oli niin mahtava sijoittaa, kun raha tekee niissä niin helposti työtä. Nyt kun on noussut näkyväksi ettei kaikki helppo raha olekaan välttämättä niin helppoa, olen päättänyt aloittaa salkun painopisteen siirtäminen vähemmän riskittömiin kohteisiin.

En aio nyt paniikissa alkaa luovuttamaan enempää lainoja Fast Investistä vaan nostelen rahaa pikku hiljaa ulos kun lainat erääntyvät. Tavoite on saada salkku tänä vuonna tasapainoon niin, että vertaislainojen osuus koko salkusta olisi noin 5%.

Nyt olen taas sen edessä, että tarvitsee miettiä seuraava ensisijainen sijoituskohde. Olisiko se sitten se sijoitusasunto?

Se mikä tässä kaaviossa on hauskinta niin kun laskee yhteen kaikkein sijoitusten arvon niin päästään yhteensä yli 34000€ ja vuoden vaihteessa arvo oli noin 32000€! Kasvua kasvua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti